نکات سرآشپز:

نکات نگهداری و طبخ گوشت :

1.    برای پخت بهتر گوشت کافیست با آب گرم و حرارت ملایم پخته شود تا علاوه بر طبخ سریع، مزه ی بهتری نیز داشته باشد.

2.    نرم کننده های گوشت : استفاده از پودر انجیر، کیوی و انبه. گوشت را مزه دار کنید و حداکثر 2 روز در یخچال نگهداری کنید تا نرم شود.



citikala گوشت ,نگهداری ,نکات ,نکات نگهداری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه ایران5040 دانلود آهنگ جدید ضد دختر | anti girls اخبار فناوری - آی تی - تکنولوژی خودرو Monicayo95 site لبیک یا مهدی(عج)